Moneta | АктивностиMonetaMK

Moneygram – Македонија ја доби наградата за најдобар бренд за брз трансфер на пари помеѓу студентите.

На манифестацијата оддржана во хотелот Александар Палас директорот на претставништвото на Moneygram за Македонија – Шерефедин Амити ја доби престижната награда СТУБРЕНД за најдобар бренд за брз трансфер на пари во Македонија.

Монета останува и понатаму посветена на предизвикот да се биде број еден помеѓу најискрените критичари во општеството – младите и студентите. Веруваме дека со нашите активности ќе ја оправдаме Вашата доверба.

 

Со почит,

Тимот на Монета