Transfero me besim të plotë 

Kur bëhet fjalë për transferta të parave nëpër botë, e dimë që keni një mori kompanish për të zgjedhur. Prandaj, ne punojmë që të sigurojmë
se dërgimi me MoneyGram është njëkohësisht i besueshëm dhe i lehtë. Kur ju zgjidhni MoneyGram, ju mund të jeni të sigurtë duke ditur që po
përdorni të njëjtin shërbim të besueshëm për shumë familje  anëekënd botës.

Ndaj më shumë me të dashurit tuaj.

Përfito nga tarifat e volitshme për transfer parash.