Ние во Монета секогаш се трудиме да ви овозможиме врвна услуга по најповолни цени. Нашата мрежа брои повеќе од 100 локации од кои можете да испраќате и да примате пари брзо, лесно и сигурно, со најниски провизии. Парите испратени со MoneyGram од било која земја ширум светот се достапни за миг.
На нашите локации ќе ги добиете сите потребни информации а доколку ви треба било каква помош контактирајте не на 076 278 466 или 02 3221 154. Центарот за поддршка во Македонија ќе ви помогне полесно да ги најдете нашите локации и да ги проверите најниските провизии. Испратете ги вашите прашања, забелешки и коментари на moneta@moneta.mk.
За најнови информации и промоции следете и на https://www.facebook.com/moneygrammacedonia/и https://www.instagram.com/moneygrammacedonia/
Businesswoman in a call center office