MoneyGram, основана е во 1940 година и е светски лидер во меѓународните трансфери на пари, како и најголемиот процесор на парични налози во САД.

Трансферот на пари обично се завршува за неколку минути и примачот не треба да има банкарска сметка. Ние им помагаме на луѓето и на бизнисите, истовремено нудејќи безбедно и удобно плаќање на услугите по разумни цени. Со мрежа од над 350.000 агенти во повеќе од 200 земји, Вашиот најблизок агент на MoneyGram не може да биде далеку од местото каде што сте.

Испраќањето на пари со MoneyGram е брзо, лесно и сигурно и по најповолни провизии. Нaшиот центар за поддршка е достапен 24 часа бесплатно на 0800 90 144.

globe_euro