MoneyGram, themeluar më 1940, është lider botëror në transfer ndërkombëtar të parave si dhe procesuesi më i madh i urdhëresave monetare në Sh.B.A.

Transferi i parave zakonisht kryhet brenda disa minutash dhe pranuesi nuk ka nevojë të ketë llogari bankare. Ne i ndihmojmë njerëzit dhe bizneset duke u ofruar shërbime pagesash me çmime të arsyeshme, të sigurta dhe të përshtatshme. Me shtrirje prej më se 350,000 agjentësh në më shumë se 200 shtete të botës, agjenti më i afërt i MoneyGram-it nuk mund të jetë larg nga vendi ku ndodheni.

Dërgimi i parave me MoneyGram është shpejt, lehtë dhe sigurt dhe me provizione të volitshme. Qendra jonë për përkrahje të klientëve është e disponueshme 24 orë për thirrje pa kosto në  0800 90 144.

globe_euro