Контакт

Телефон и факс:

Од Македонија: (02) 3221 154, 076 278-466, 071 323-616

Надвор од Македонија: +389 2 3221 154; +389 (0)76 278-466; +389 (0)71 323-616

Адреса:

Монета Финанциал Сервицес,

Ул. Битпазарска бр.60 1/1-1, Скопје 1000

Работно време:

Пон – Пет: 08:00-18:00 PM

Саб: 09:00-17:00 PM

е-пошта: info@moneta.mk