Контакт

Телефон и факс:

Од Македонија: (02) 3221 154

Надвор од Македонија: +389 2 3221 154; +389 (0)76 278-466

Адреса:

Монета Финанциал Сервицес, Бул. Крсте Мисирков, бр.76

1000, Скопје

Република Македонија

Работно време:

Пон – Пет: 08:00-19:00 PM

Саб: 09:00-17:00 PM

е-пошта:

info@moneta.mk