Со MoneyGram поблиску до саканите! Брзо, Лесно, Сигурно!

Поддшката на семејството и испраќањето на пари сега е лесно каде и да се наоѓате. MoneyGram и Монета ви помагаат да испраќате пари од повеќе од 200 земји во светот и повеќе од 350 000 локации и тие да можат да се подигнат на повеќе од 100 локации во Македонија. Испраќајте пари со најниски провизии брзо, лесно и сигурно.

Проверете ги најниските провизии за испраќање кон Македонија:

Пронајдете ја најблиската локација тука и испратете пари брзо и лесно. Средствата пратени со MoneyGram може да се подигнат во било која од локациите во Македонија веднаш откако ќе ги испратите.

MoneyGram и Монета ви озовможуваат трансфер на пари за вашите најблиски по поволни провизии, а испраќањето да биде лесно и едноставно. Парите можат да се подигнат на повеќе од 100 локации во Македонија.

Не заборавајте заедно со испратените пари да напишете и лична порака до примачот за дополнително да му го разубавите денот!