Gjithmonë të gatshëm të iu ndihmojmë të jeni më afër të dashurve tuaj!

Moneta

Moneta Financial Services DOOEL Shkup ështe institucion financiar jobankar (IFJB), kompani lidere ne Maqedoni, e specializuar në ofrimin e shërbimeve financiare: transfer i shpejtë i parave dhe të gjitha llojet e pagesave.

MoneyGram

MoneyGram është një kompani globale e cila siguron transferin e parave dhe është e përfshirë në më shumë se 200 shtete dhe më shumë se 400.000 lokacione në të gjithë botën.

Pse Moneta MoneyGram?

Transfer i shpejtë i parave
Transfer i suksesshem brënda 10 minutave.
Transfer i lehtë i parave
Ne ju garantojmë mënyren më të lehtë për transferimin e parave.
Transfer i sigurtë dhe i besueshëm i parave.
Paratë tuaja do të arrijnë shpejtë dhe sigurtë te personi të cilit ja keni dërguar.
Çmime të arsyeshme të transferit
Ne ju ofrojmë provizionet më të ulëta në vend.
https://www.youtube.com/watch?v=b-WxvJNCJMA