MONETA FINANCIAL SERVICES është një kompani e shërbimeve financiare.

MoneyGram International është një kompani e themeluar në vitin 1940, i cili për afat të shkurtër u bë një brend i besuar globalisht.

MoneyGram tani ofron shërbime për rreth 350,000 agjente në më shumë se 200 vende dhe ka një plan agresiv të zgjerimit.

MONETA është autorizuar nga MoneyGram International për ofrimin e shërbimit të shpejtë të transferimit të parave në territorin e Republikës së Maqedonisë.

MONETA fituar një licencë nga Banka Kombëtare e Maqedonisë në vitin 2010, si një institucion financiar jobankë që ofron shërbime për “transferimin e shpejtë të parave”.

MoneyGram – Macedonia e fitoi çmimin e brendit më të mirë për transferin e shpejtë të parave mes studentëve.

Në manifestimin e mbajtur në hotelin Aleksandar Pallace, drejtori i përfaqësisë së MoneyGramit në Maqedoni – Sherefedin Amiti, e fitoi çmimin STUBRAND – brendi më i mirë  i transferit të shpejtë të parave në Maqedoni.

Moneta edhe mëtutje mbetet e dedikuar  në sfidën e të qenurit numër një mes kritikëve më të sinqertë të shoqërisë – të rinjtë dhe studentët. Ne bësojmë se me aktivitetet  tona do të arsyetojmë besimin Tuaj.

 

 

 

Për të vizituar një nga vendet tona, ju lutemi klikoni në lokacionet në Republikës së Maqedonisë.

Për t’u bërë një nga subagentët tanë ose për të raportuar një problem, ju lutemi klikoni një kontakt.

080614_1858_1.png