MoneyGram

Чуствувајте се поблиску до саканите со трансфер во исто време.

MoneyGram International Inc. (MoneyGram) е глобална компанија, основана во 1940 година и е една од водечките компании во светот која го предводи водечкиот раст на пазарот во услугите за трансфер на пари и услуги за плаќање.
MoneyGram International нуди брз и сигурен трансфер на пари низ целиот свет преку својата широка мрежа на агенти, онлајн и мобилни коридори.
Производите на MoneyGram International им овозможуваат на клиентите да ги исполнат монетарните барања за нивните витални потреби.
За повеќе информации, посетете ја www.moneygram.com