Секогаш спремни да ви помогнеме да бидете поблиску до вашите сакани!

Moneta

Монета Финанциал Сервицес ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција (НБФИ) и е водечка компанија во Северна Македонија, специјализирана за обезбедување финансиски услуги за брз трансфер на пари.

MoneyGram

MoneyGram е глобална компанија за трансфер на пари и е вклучена во повеќе од 200 земји и повеќе од 400.000 локации ширум светот .

Зошто Mонета MoneyGram

Брз трансфер на пари
Вашиот трансфер на пари е веднаш достапен до примачот.
Лесен трансфер на пари
Ние ви го нудиме најлесниот начин на трансфер на пари.
Безбеден и сигурен трансфер на пари
Вашите пари брзо и безбедно ќе стигнат до лицето на која сте ги испратиле.
Најниски провизии за трансфер
Ние ви обезбедуваме најниски провизии за трансфер на пари.
https://www.youtube.com/watch?v=b-WxvJNCJMA